Web fejlesztés során kellemes szolgáltatása az Eclipse-nek, hogy az IDE-ből indított teszt futtatáshoz nem kell a kapcsolódó projektekből keletkező library-kat (jarokat) "kézzel" előállítani. Azok automatikusan keletkeznek, amennyiben a projekt tulajdonságai között a deployment assembly táblázatban rendelkezünk a erről.

Hónapokon át jól is működött a dolog, egyszer csak nem jött létre egy a kívánt jarok közül, és a jelenséget semmilyen hibaüzenet sem figyelmeztetés nem kísérte.
Először arra gyanakodtam, hogy a kapcsolódó projektben van mégis valami prücök. Még a warning-okat is kijavítottam, de nem hozott megoldást.
A forrás lemásolásával létrehoztam egy új projektet a kapcsolódó projektből, na ezzel persze működött.
A fájl szintű összehasonlítás során kiderült, hogy a problémás kapcsolódó projekt deployment assembly beállításából hiányzott az src mappa / mappa összerendelés. Ezt helyreállítva a várt módon keletkezett a kapcsolódó jar.

Azt hogy ez a be állítás mitől tűnt el, nem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://pharsan.blog.hu/api/trackback/id/tr448587544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása