SVN ignorálás Eclipse-ben

Címkék: Eclipse SVN Ignor

2022.11.28. 15:26

Git esetén a projekt mappájában található a .gitignor fájl az ignorálandó tételek felsorolásával. Az SVN esetén sajna nem így van, hanem svn:ignore paraméter készletbe van tárolva.
A projekt explorer fájában látható tételekre állva, ha az még nincs SVN  kontroll alatt, a Team menüben kiválasztható az Add to svn:ignor menüpont.
 
Az svn:ignore paraméter készletet szerkeszteni (hozzáadni, törölni) a projekten állva a helyi menüből a properties  lehetőséget választva a megjelenő panel bal oldalán kiválasztható az SVN info menüpont. Ekkor a panel jobboldalán az alsó táblázatos részben, ha már ignorálva lett valami, megjelenik az svn:ignor tétel. Erre duplán kattintva láthatóvá válik a szerkesztő panel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pharsan.blog.hu/api/trackback/id/tr9417989594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása